Cheese

Артикули: KR8964
У наявності
0 грн.
Доставка

Доставка до відділення

Адресна доставка

Доставка на пошту

Способи оплати

Готівка

Онлайн

Криптовалюта

Опис
Характеристики
Відгуки

Найчастіше геніальні відкриття – це банальна низка випадковостей і збігу обставин. Тут, у KADAMA, ми тішимося, що подібні події все ж таки сталися свого часу з оригінальним Cheese, який подарував кана-індустрії плеяду особливих гібридів зі складним ароматом, що запам'ятовується, а також довгим переліком очевидних переваг. Сформувавшись у ціле «сирне» сімейство з унікальною генетикою, спільнота селекціонерів, гроверів і споживачів гідно оцінила її значущість, відзначивши безліччю міжнародних нагород.

Історія генетики та характеристики

Легенда Cheese пов'язана з ім'ям видатного каліфорнійського брідера, відомого як Сем Сканкмен. Саме йому приписують створення Skunk #1, що став основою стрейна, який на довгий час охопив «сирною» лихоманкою усю територію Великої Британії. Насіння від Сема, який у той період працював у Нідерландах, перетнули водну перешкоду і потрапили до самого серця Туманного Альбіону – Лондона. Достеменно невідомо як, але одне з насінин породило на світ дуже незвичайний фенотип, що став згодом місцевою визначною пам'яткою у широкому колі непублічних людей, які займалися розповсюдженням культури виключно клонуванням. Близькість до материкової Європи зумовила майбутнє стрейна, і незабаром Cheese, але вже у новому образі лондонського денді тріумфально повернувся до Європи. Тут, для підвищення продуктивності та витривалості до нього додали індічну генетику Afghani, і отриманий результат стрімко завоював симпатії по всьому світу.

Індіка-домінантний (80/20) фемінізований фотоперіодний Cheese демонструє стійкий імунітет до хвороботворних бактерій, порівняно простий у догляді, маючи при цьому високу продуктивність. Стадія цвітіння триває 7-9 тижнів. Висота рослини в індорі – 140-160 см. В ауті рослина може сягати позначки двох метрів. Врожайність у відкритому ґрунті складе близько 600 г щільних, неймовірно смолистих і дуже ароматних шишок. В умовах закритого ґрунту турботливий гровер цілком впевнено може зібрати 400-500 г/м2. Рівень вмісту ТГК складає 18-20%, а широкий профіль терпенів формує оригінальну і надзвичайну смакову та ароматичну гаму.

Смак і аромат

Пікантний аромат витриманого сиру гармонійно зливається з пряними та перцевими нотками, доповнюючись вираженими вершковими тонами, землистістю, а також зухвалим і дуже пронизливим сканком. Текстура диму м'яка, злегка пекуча, з приємною кислинкою і легкою солодкістю на видиху.

Рекреаційне та медичне споживання

Цей стрейн не для блідих новачків, проте досвідчені стонери належно оцінять ефект від споживання, який проявляється з першої ж затяжки. Загалом Cheese створює приємний і розслаблювальний high, який починається з легкого поколювання у тілі, розливаючись енергією, що бадьорить.

Терапевтичний ефект Cheese з дивовижною легкістю усуває біль, тривожність, стрес, депресію, безсоння і втрату апетиту.

Вирощування

Простота культивації, лояльність до помилок аматорів та адаптивність до будь-якого простору вирощування роблять цей стрейн дуже популярним серед гроверів. Окрім контролю оптимальних показників мікроклімату та постійного моніторингу рівнів pH і ppm (EC) поливної води та дренажу, експерти сідшопу KADAMA рекомендують встановлення надійної системи вентиляції з якісним вугільним фільтром. Ви все зрозумієте згодом, коли вже на стадії передцвіту сканкова генетика почне розкривати свій ароматичний потенціал. На цвіті Cheese буде не просто пахнути, рослина буде у буквальному сенсі випромінювати запах.

Об'єм горщика – не менше 20 л. Органічне вирощування стане найкращою опцією для перших кроків у грові. Інертний субстрат, а також культивацію у гідропонних системах можуть обрати коноплярі з досвідом. При використанні мінеральних добрив, не забудьте про промивку кореневої системи за 7-10 днів до харва.

ЧаПи

Коли харв у відкритому ґрунті?

Середина жовтня.

Який рівень КБД і основний профіль терпенів стрейна?

Екстраординарний смак і аромат, а також потенційний терапевтичний ефект формують КБД у межах 1% і широкий профіль терпенів, основними з яких є каріофілен, гумулен, лімонен, мірцен і неролідол.

Де краще вирощувати сорт?

Cheese з однаковою легкістю адаптується до будь-якого простору, однак найкращим вибором для розкриття потенціалу стрейна стане аутдор, за умови теплого і помірно вологого клімату з великою кількістю сонячних днів.

Сідбанк KADAMA
Стать Фемінізований
Цвітіння Фотоперіодний
Період цвітіння до 9 тижнів
Час збору врожаю з кінця вересня до середини жовтня
Генетика хрест Skunk #1 x Afghani
Генетика Afghan, Skunk
Висота у відкритому ґрунті висока - до 200 см.
Висота в закритому ґрунті висока - до 150 см.
Урожайність у відкритому ґрунті до 400 грам з куща
Урожайність в закритому ґрунті до 600 грам на 1 м2
THC Високий - до 22%
CBD Низький - до 0,5%
Культивація Теплиця, Закритий ґрунт, Відкритий ґрунт
Тип канабісу Indica / Sativa
Співвідношення, % 80/20
Смак, аромат Кислий, Сканковий, Солодкий, Сирний, Земляний, Пряний
Ефект релакс
Для новачків Так
Переможці кубків Ні
Медицинський сорт Ні
додати відгук
Від 16-10-2025 19:51


Вечерний расслабончик с цитрусовым ароматом и охлаждающим послевкусием. Шишки плотно и компактно сформировались. Очень расслабляет, отлично работает перед сном. По ощущениям лучше то шо было до.

Від 03-10-2025 17:51

Очень благодарен! Ровный рост без отклонений. Под двойным светом развились цитрусово-земляные терпены. Длительный приятный эффект.

Від 11-09-2025 13:06

Пять циклов выращивания проходили стабильно на разных видах субстрата. Результаты предсказуемые и сроки быстрые. Консультации по оборудованию очень помогли.

Від 02-09-2025 11:51

Растения сейчас находятся в вегетативной фазе, и скоро я жду цветения. Я веду дневник, чтобы потом можно было сравнить урожай.

Выращивали вместе крутой опыт
Від 13-08-2025 19:26


Семена пришли быстро, с парнем посадили. В прошлый раз собрали почти 80 граммов с куста, надеюсь, так же будет.