У всьому наявному різноманітті індіка-домінантних гібридів, знаковий Blue Cheese має своє особливе місце і місію. Нащадок легендарних предків набув властивостей, зрівнятися з якими можуть лише одиниці культур, особливо у контексті природного потенціалу та неординарних органолептичних характеристик. Сорт адаптивний і лояльний, чим ще більш привабливий для гроверів будь-якого рівня підготовки та майстерності. Перед вами – справжня зірка золотої колекції селекційного канабісу від сідшопу KADAMA, неодноразово вшанована міжнародними нагородами!
Генетика і характеристики
Фундаментом генетичної композиції фотоперіодного фемінізованого Blue Cheese є вишуканий Cheese, що став культовим у кана-спільноті стонерів, гроверів і брідерів Туманного Альбіону. Надалі Cheese був схрещений з не менш видатним Blueberry, вивівши отриманий гібрид на абсолютно новий, міжнародний рівень.
Blue Cheese – індіка-домінантний стрейн (75/25), що демонструє інтенсивне проходження вегетативної стадії (5-6 тижнів) і цвітіння протягом 8-10 тижнів. До цього моменту рослини встигають витягнутися до двох метрів в ауті та до 150 см в індорі. Рівень ТГК високий і коливається у межах 20%, КБД – близько 1%.
Смак і аромат
Найбільш виразною особливістю органолептичного букета Blue Cheese є насичений смак витриманого сиру, доповнений виразною ягідною ноткою. У димі відчувається дивовижна гама з солодких напівтонів чорниці, вершків, з витонченими відтінками прянощів, мускусу, спецій і землистості. Кислинка виявляється лише на видиху, натякаючи на присутність ескізів, характерних для гауди або пармезану.
Рекреаційне та медичне споживання
Інтенсивна індічна домінанта знайде своє відображення у всеосяжному фізичному і ментальному розслабленні, даруючи тривалий ейфорійний стан, схожий на політ високо над хмарами. Фіналом стане приємна сонливість, що заколисує. Ідеальне завершення важкого дня!
Фахівці з країн, що легалізували медичний канабіс, відзначають ефективний вплив Blue Cheese на пацієнтів, які страждають на хронічний біль, стрес, тривожність і депресію. Крім того, стрейн сприяє підвищенню загального тонусу і поліпшенню апетиту.
Вирощування
Якщо ви ботанік-початківець, розслабтеся, Blue Cheese дійсно легко вирощувати. До того ж труднощів не виникне за будь-якого з обраних способів – чи то затишний індор, чи просторий аут. Професійним гроверам рекомендуємо звернути увагу на культивацію у гідропонних системах. Тут ви зможете повністю розкрити потенціал сорту.
На відміну від більшості індіка-домінантних гібридів, у період цвітіння кущ продовжує інтенсивно витягуватися. У зв'язку з цим рекомендуємо контролювати зростання на вегетації застосуванням тренування LST і сіток SoG/ScrOG. Для отримання естетично приємного фіолетового забарвлення листя, характерного для настання осіннього періоду, знизьте перепад між денною та нічною температурами на 5-6 °C, за оптимального денного у межах 20-26 °C.
Задля покращення зовнішніх характеристик та смакових якостей кінцевого продукту, на стадії цвітіння використовуйте бустери багаті на вміст фосфору, калію, кальцію, магнію, натуральних компонентів та органічних сполук. Не забувайте про постійний моніторинг pH і ppm. Приділіть особливу увагу відносній вологості, аби уникнути появи цвілі на дорогоцінних шишках.
ЧаПи
Яка врожайність гібрида?
Врожайність культури у відкритому ґрунті складе 700-750 г добірних шишок з кожного куща. В індорі – 450-550 г/м2.
Чи потрібне встановлення вугільного фільтра?
Не те що потрібне. Обов'язкове! Через присутність сканкової генетики, на цвітінні сорт буде не просто пахнути, а буквально випромінювати різкий і насичений «скунсовий» запах. Рекомендуємо встановлення вугільного фільтра з можливістю заміни наповнювача (картриджа).
Який профіль терпенів у Blue Cheese?
У широкому профілі терпенів, що відповідають за насичений смак і аромат, а також потенційну терапевтичну дію, переважають мірцен, пінен, каріофіллен, гумулен і лімонен.
| Сідбанк | KADAMA | |
| Стать | Фемінізований | |
| Цвітіння | Фотоперіодний | |
| Період цвітіння | до 10 тижнів | |
| Час збору врожаю | з середини жовтня до початку листопаду | |
| Генетика хрест | Blueberry x Cheese | |
| Генетика | Blue, Cheese | |
| Висота у відкритому ґрунті | висока - до 200 см. | |
| Висота в закритому ґрунті | висока - до 150 см. | |
| Урожайність у відкритому ґрунті | до 800 грам з куща | |
| Урожайність в закритому ґрунті | до 600 грам на 1 м2 | |
| THC | Високий - до 22% | |
| CBD | Низький - до 0,5% | |
| Культивація | Теплиця, Закритий ґрунт, Відкритий ґрунт | |
| Тип канабісу | Indica / Sativa | |
| Співвідношення, % | 75/25 | |
| Смак, аромат | Чорничний, Кислий, Сканковий, Ягідний, Сирний, Земляний, Пряний | |
| Ефект | эйфория в релакс | |
| Для новачків | Так | |
| Переможці кубків | Ні | |
| Медицинський сорт | Ні |
Всё чётко, поддержка не подкачала
Від Сергей 13-08-2025 19:58
Семена пришли быстро, упаковка норм. Проращивание запущено, жду результатов. Поддержка реально помогла.
Качество всегда стабильно
Від Юра 30-07-2025 21:44
Беру тут не первый раз всхожесть всегда отличная, растения крепкие. Надежный магазин, советую!
Улюблений магаз
Від Антон 30-05-2025 14:05Великий вибір сортів і гарна якість насіння. Замовлення прийшло швидко, схожість відмінна. Дякую за такий сервіс!
Скорость топ
Від Мария 09-05-2025 08:35Заказала в понедельник в пятницу уже поливала ростки. Они проросли быстрее, чем я успела прочитать инструкцию. Ваша оперативность пример любому магазину! Спасибо...
Аромат vs Реальность
Від Анна 06-05-2025 19:00Во время цветения мой огород пахнет, будто там поселилась фея-кондитер. Соседи томно вздыхают: «У вас опять пироги?» А я молчу и жду харвеста, спасибо за вкусняки.