Ви безумовно знаєте найпопулярніші сорти – легенди, незабутню класику, бестселери... Але чи чули ви коли-небудь про Biscotti Mintz? Цей рідкісний, неймовірно привабливий сорт являє собою комплексний і доволі складний генетичний мікс, що не має навіть подібних аналогів. Настільки барвисту композицію смаків і ароматів, а також комбінацію зовнішньої краси у поєднанні з потужним ефектом впливу ви не знайдете в жодному сорті з представлених у сідшопі KADAMA. Сьогодні ми розповімо чому Biscotti Mintz настільки особливий.
Історія генетики та характеристики
Biscotti Mintz – відносно новий сорт, виведений у 2021 році нідерландськими брідерами з клону Biscotti (Gelato x Girl Scout Cookies x OG Kush), отриманого від селекціонерів із сонячної Каліфорнії, та фенотипу Kush Mints (Bubba Kush x Animal Mints) з тією самою американською генетикою.
Індіка-домінантний (80/20) фотоперіодний фемінізований Biscotti Mintz успадкував найкращі риси своїх «батьків», значно поліпшивши ароматичну і смакову палітру, якість і кількість вироблених рослиною шишок, які, власне, гідні окремого опису. На піку дозрівання листя набуває відтінків, що межують з червоними, пурпуровими та навіть темно-сірими тонами. Шишки виблискують розсипом трихом на тлі фіолетових зав'язей і яскраво-помаранчевих стигм, що виглядає неймовірно ефектно.
Домінування індіки зумовило не тільки інтенсивність формування вегетативної маси, а й типову компактність структури куща. В ауті рослинам, що динамічно розвиваються, знадобиться всього 8-9 тижнів, аби пройти стадію цвітіння та обдарувати дбайливого гровера щедрим врожаєм у півтора кілограма (!) щільних і ароматних шишок з одного куща. В індорі харв дещо нижчий – до 650 г/м2. Поспішаємо розвіяти деяку розчарованість шанувальників закритого ґрунту, оскільки на тлі відмінності показників харва, рівень ТГК у просушених і пролікованих суцвіттях може сягати неймовірних 30%! Вражає? І це тільки початок.
Смак і аромат
Приголомшлива органолептична гама Biscotti Mintz утворюється завдяки складному профілю терпенів, які у своєму дивовижному танці утворюють насичену смакову композицію з домашньої випічки з шоколадною крихтою, цитрусових, стиглих тропічних фруктів, ягід, м'ятних льодяників і вершкового морозива з несподіваною пікантністю спецій. У солодкуватому ароматі відчувається землистість, мускус, пряність і легкий гашишний відтінок, характерний для кушевих сортів.
Рекреаційне та медичне споживання
Шанувальники вечірніх «довготривалих» індічних гібридів належним чином оцінять Biscotti Mintz. З перших секунд знайомства ви відчуєте плавне і водночас впевнене сатівне прискорення, що змушує стрілку «спідометра» ваших почуттів та емоцій неухильно хилитися у бік, що перевищує швидкісний режим. Поставтеся до стрейну з повною відповідальністю, і ви ніколи не порушите негласних правил. Незабаром вас захлесне приємна хвиля розслаблення і спокою. У свої права вступить індіка, що активує захмарний high без ефекту скам'яніння. Ідеальний стрейн для приємного проведення часу у дружній компанії та моментів усамітнення.
Як супутній терапевтичний засіб, Biscotti Mintz ефективно усуває нервове напруження, тривожність, стрес, депресію, ПТСР, безсоння і розлади апетиту.
Вирощування
Культивація Biscotti Mintz минає напрочуд легко та невимушено, оскільки рослини, через свою стійку генетику, адаптуються до будь-якого середовища та способу вирощування. Гровери-початківці набудуть практичних навичок, а професіонали поповнять свою колекцію досягнень ще одним шедевром.
Рослина позитивно відкликається на усі відомі тренування та методики культивації. Експерти сідшопу KADAMA рекомендують LST, FIM, мейнлайнінг, дефоліацію, а також сітки SoG/ScrOG для оптимального використання світлового потоку, збільшення якісних і кількісних показників врожаю.
Обираючи горщики, зупиніться на смартпотах або аеропотах місткістю не менше 20 літрів. Використовуйте будь-який з широко відомих методів пророщування насіння. Сідшоп KADAMA гарантує високий відсоток схожості та стабільність генетичного потенціалу. Задля досягнення найкращих показників, використовуйте органіку або культивування у гідропонних системах.
ЧаПи
Який профіль терпенів у Biscotti Mintz?
Основний профіль терпенів, що відповідає за незрівнянний смак і аромат, а також терапевтичний потенціал, складається з лимонену, каріофіллену та евкаліптолу.
Яка максимальна висота рослин?
В індорі – 80-90 см, в ауті – до двох метрів.
Чи можливе виготовлення екстрактів?
Цілком. Надзвичайна кількість смолистих трихом, у поєднанні з неперевершеним смаком і ароматом, стануть найкращим ресурсом для виробництва екстрактів і гашишу. Крім того, додавши декарбоксильовані шишки Biscotti Mintz як інгредієнт, шанувальники кана-кухні приготують свої найкращі кулінарні шедеври.
| Сідбанк | KADAMA | |
| Стать | Фемінізований | |
| Цвітіння | Фотоперіодний | |
| Період цвітіння | до 9 тижнів | |
| Час збору врожаю | з середини жовтня до початку листопаду | |
| Генетика хрест | Biscotti x Kush Mints | |
| Генетика | Kush | |
| Висота у відкритому ґрунті | висока - до 200 см. | |
| Висота в закритому ґрунті | середня - до 100 см. | |
| Урожайність у відкритому ґрунті | більше 1000 грам з куща | |
| Урожайність в закритому ґрунті | до 700 грам на 1м2 | |
| THC | Екстремальний - від 25% | |
| CBD | Низький - до 0,5% | |
| Культивація | Теплиця, Закритий ґрунт, Відкритий ґрунт | |
| Тип канабісу | Indica / Sativa | |
| Співвідношення, % | 80/20 | |
| Смак, аромат | Ананасовий, Помаранчевий, Чорничний, Шоколадний, Лимонний, Яблучний, Ожиновий, Тропічний, М'ятний, Манговий, Фруктовий, Сканковий, Солодкий, Цитрусовий, Ягідний, Земляний, Пряний | |
| Ефект | эйфория в релакс | |
| Для новачків | Так | |
| Переможці кубків | Ні | |
| Медицинський сорт | Ні |
Від Вадим 14-10-2025 19:30
Запах земли и дерева с пряными нотами урожайность выше среднего, формировка почти не нужна. Эффект очень расслабляющий, реально помогает восстановиться после нагрузок.
Від Артур 10-10-2025 11:59
Рост молниеносный. Полный цикл за рекордное время. Три растения в больших горшках с гранулами. Травянисто-минеральный аромат с расслабляющим эффектом.
Жду зеленее волшебство
Від Евгений 02-10-2025 14:24Семена получил на вид все в порядке. Жду когда покажутся первые ростки. Надеюсь природа меня не подведет и все будет как надо!
Жду зеленее волшебство
Від Евгений 29-09-2025 22:32Семена получил на вид все в порядке. Жду когда покажутся первые ростки. Надеюсь природа меня не подведет и все будет как надо!
Посадка прошла, теперь слежу
Від Дарья 13-08-2025 21:35
Семена в земле, наблюдаю за ростом. Если всё будет ок — буду брать ещё, сервис понравился.